Cerca avançada

Personal Shopper Immobiliari

La búsqueda i posterior compra d'un immoble pot ser llarga i un fracàs si només es tenen en compte els factors emocionals. 

Al mercat immobiliari no hi havia una figura l'objectiu del qual fos agilitzar i protegir els interessos del comprador, facilitant-li la búsqueda del seu habitatge ideal. 

Recomanem sempre la contractació d'un agent exclusiu Patrimonia quan decideixi comprar un immoble, una figura objectiva que li donarà garanties i seguretat per dur a terme 'una de les decisions de compra més importants de la seva vida i que necessita.

És un servei ON DEMAND altament personalitzable.

COM TREBALLEM? ELS NOSTRES 4 PASSOS

PAS 1 - Presa de contacte i encarreg amb l'agent exclusiu Patrimonia per definir la seva llar ideal. Concretems zona, metres quadrados mínims, número de dormitoris, banys, acabats, serveis pròxims com escoles, pressupost màxim... entre d'altres.

PAS 2 - No ens limitem a la cartera d'immobles que tenim actualment en comercialització. Busquem i filtrem en tot el mercat, prospectant directament, a través de la nostra xarxa d'agències colaboradores o a través de portals immobiliarios.

PAS 3 - Seleccionem els 5 immobles que millor s'ajusten a les vostres necessitats. Una vegada confirmats l'agent fa una primera visita de filtre podent inclús realitzar una video-visita o TourVirtual360º i una vegada superat aquest filtre, s'organitza visita a les opcions finalistes.

PAS 4 - L'agent exclusiu Patrimonia s'ocupa de la negociació professional i revisió de documentació per que pugui comprar amb total tranquilitat i garanties al no tenir el factor emocional. 

Déixa'ns acompanyar-te a aquesta nova etapa. Estalviaràs temps i diners. 

Andorra-Ordino
Catalunya-
Barcelona (Barcelona)

© Patrimonia 2023

Avisos legals